18630 نامه در 1189 موضوع- توسط 964 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: ajholmes

صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: محصولات abbey dawn  (دفعات بازدید: 922 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
ramin
*

اعتبار كاربري 0
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 25

-: 0

« : اسفند 02, 2008, 07:10:55 am »

سلام. من یه نظر سنجی میخوام بذارم برای محصول های abbey dawn .اما اینکه موضوع این نظر سنجی چیه ؟!؟!
میخوام بدونم این محصولات رو اگر بگیرم به صورت قانونی وارد کنم به قیمتی که واسم در میاد. چه تعدادی تقاضا داره که من این کارو کنم.
قیمت این محصولات با توجه به گمرک و حمل و نقل پست و مالیات 8.5 درصدی آمریکا و هزینه ی پست ایران به این قیمت رسیده.  من خودم برای خودم تهیه میکنم حتما اما شمارو نمیدونم بخاطر این خواستم بدونم تقاضایی هست یا نه!؟!

چند تا از این محصولات رو قیمت حدودیش رو میزنم. حدود که میگم 5هزار تومن بالا پایین داره.
و دریاف همه ی اونحا تا 45 روز هست

Abbey Dawn Zebra Hoodie         Abbey Dawn Star Hoodie         Abbey Dawn Patch Checkered Hoodie   Abbey Dawn Skull & Crossbones Hoodie

120,000 تومان
سایز های مدیوم و لارج
دریاف کمتر از 45 روز

Burnout Striped Tee-                       Checkered Hooded Sweater-                  Star Poplin Shirt-                               Striped Lurex® Polo

115.000 تومان                                                 120.000 تومان                                     123.000 تومان                            108.000  تومان
large                                   medium-large                               small-medium-large-xlarge                                 small-medium-large

Lightning Bolt Earrings                                            Star Dangle Earrings                                       Striped Star Earrings  

109.000 تومان                                                         111.000تومان                                                        111.000 تومان

Jelly Bracelets Lightning Bolt Earrings

113.000 تومان

خب این تعدادی از محصولات هست که گذاشتم .خیلی از محصولات رو به علت اینکه این پست نظر سنجی هست نذاشتم. تعجب کردین شمام از بالا بودن قیمت هاش؟! تعجب نکنید چون قانونی وارد شدن این لباس ها اونم از آمریکا کمتر از این در نمیاد. من هم راهی برای وارد کردن اونها از کشور های اطراف به قیمت های ارزون تر و بدون گمرکی ندارم. حالا نظراتون رو بگید که میخواید یکی از این محصولات رو داشته باشید. یا اینکه صبر کنید تا راهی برای ارزون شدنش پیدا شه. ما هم امیدواریم یه روزی یه راه بهتر پیدا کنیم. اما فعلا....

حالا به صورت پاسخ نظراتون رو بگید.
« آخرين ويرايش: اسفند 02, 2008, 08:19:14 am توسط ramin » خارج شده است

You lift me u Holy One, Holy One
võr░[J]Дk
*

اعتبار كاربري 0
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 25

-: 1

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #1 : مرداد 27, 2009, 04:38:47 pm »

يعني جددا اگه شفارش بديم ميارين؟
خارج شده است

iloveuavril
*

اعتبار كاربري 0
تعداد ارسال: 7

-: 1

آدرس ايميل
« پاسخ #2 : آذر 30, 2009, 12:38:33 am »

سوئی شرت ها خیلی گرونن :Smiley
خارج شده است
Mahdi_Sol
مترجم انجمن
کاربر همیشه فعال

اعتبار كاربري 17
جنسيت : پسر
:حالت من

تعداد ارسال: 2189

-: 391
-: 190

(=> STOP TORTURE <=)

Mahdi_Sol madagascar_2050@yahoo.com
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #3 : آذر 30, 2009, 10:39:18 am »

خب دوست من اینا اولا ماله آوریلن در ضمن این اجناس رو یه نفر خودش از اونور به صورت ......میاره ....پس بایدم گرون باشه
خارج شده است

"Never doubt that a small group of committed people can CHANGE THE WORLD  Indeed, It is the only thing that never has."
- - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - -
We Are United[
mersad
*

اعتبار كاربري 2

تعداد ارسال: 23

-: 23

آدرس ايميل
« پاسخ #4 : اسفند 29, 2009, 01:28:11 pm »

من خريديم تورو خدا نخرين اصلا به درد نمي خوره همش الكيه باور كنيد
خارج شده است
Mahdi_Sol
مترجم انجمن
کاربر همیشه فعال

اعتبار كاربري 17
جنسيت : پسر

تعداد ارسال: 2189

-: 391
-: 190

(=> STOP TORTURE <=)

Mahdi_Sol madagascar_2050@yahoo.com
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #5 : اسفند 30, 2009, 11:44:09 am »

جدا .......؟ چرا الکیه ...؟
خارج شده است

"Never doubt that a small group of committed people can CHANGE THE WORLD  Indeed, It is the only thing that never has."
- - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - -
We Are United[
mersad
*

اعتبار كاربري 2

تعداد ارسال: 23

-: 23

آدرس ايميل
« پاسخ #6 : فروردين 09, 2010, 01:44:55 pm »

شرمنده نظر من در مورد اين قسمت نبود در مورده قسمت محصولات اورجينال بود .
حالا جوابه شما براي اينكه من 140 هزار تومان دادم dvd هاي اورجينال كنسرت سال 2009 بگيرم اين اقا 4 dvd سال 2003و2007و2008 داده همشم كوپي بود پوله منم رفت شما بودي چيكار مي كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :